Over Vasenna

Bemiddeling voor de facilitaire dienstverlening

Vasenna, Connecting Facility Experts. Achter deze naam staat Ingrid Vasenna, verbinder met meer dan 20 jaar ervaring in het invullen van vaste en tijdelijke vacatures binnen de facilitaire dienstverlening.

“Die ervaring heb ik onder andere opgebouwd binnen een facilitaire adviesorganisatie waar ik jarenlang verantwoordelijk was voor het recruitment. Daarnaast was ik ook werkzaam bij een bekende grote facilitaire dienstverlener. Onbetaalbare, leuke en leerzame jaren, waarin ik een groot netwerk heb kunnen opbouwen.”

YouTube video

Persoonlijke aandacht

Maar er kwam een moment dat ik iets miste: de échte persoonlijke aandacht voor mensen, opdrachtgever of kandidaat. De verdieping in de mens achter de opdrachtgever en achter de kandidaat en zijn cv. Wat zijn iemands drijfveren en ambities? De echte verbinding maken, het één-op-één-contact in relaties. Want bij mensen en functies is verbintenis dát waar het om draait en wat voor het succes zorgt.

Kennis van de facilitaire markt

Zo ontstond Vasenna. Een nieuwe naam maar wel met een ongekend groot netwerk door het gehele land: tientallen opdrachtgevers, honderden kandidaten. De facilitaire markt ken ik als geen ander. Trends en ontwikkelingen volg ik op de voet, zodat ik weet welke eisen functies stellen. En van welke uitdagingen specialisten in dit vak blij worden. Ontzorgen voor beide partijen staat voorop. Wat er geregeld móet worden, dat regel ik!

Transparante aanpak, eerlijke tarieven

Daarom die persoonlijke aanpak. Op een transparante manier, met tarieven die passen in een markt als deze. Niet vast maar altijd maatwerk. En natuurlijk geldt: no cure no pay. Het is mijn manier om te bouwen aan relaties, aan jarenlange relaties vaak. Van beide kanten opdrachtgevers en facility experts. Mensen met wie ik ook ná een match het contact blijf onderhouden. Daarom doe ik dit werk onder mijn eigen naam. Met veel energie, passie en nog meer plezier. En met succes!

We steken veel tijd in het leren kennen van zowel onze opdrachtgevers, als onze kandidaten