Vasenna voor kandidaten

Facilitaire professionals

Voor toppers binnen het brede werkveld van het facilitaire management zijn er altijd nieuwe uitdagingen. Maar de invulling van de taken en verantwoordelijkheden veranderen wel continue. Krimpende facilitaire organisaties vragen om specialistisch opgeleide experts. Ze zijn op zoek naar facilitaire professionals met ervaring op het gebied van facility management, of juist specialisten met unieke kennis van facilitaire deelgebieden. En niet altijd is een vast dienstverband een standaard gegeven. Daarom is de facilitair professional van vandaag, een heel andere dan die van een enkele jaren geleden. Het logische gevolg daarvan is dat functie-eisen en competenties specifieker worden en het belang van een goede match nóg groter.

 

Meer facilitaire kennis, maximale persoonlijke aandacht

Intermediair, vast of interim

Uw horizon binnen het facilitair management verbreden? Op zoek naar een volgende carrièrestap of meer waardering, een ZZP’er op zoek naar een uitdagende interim opdracht? Of ‘gewoon’ toe aan iets anders? Vasenna, Connecting Facility Experts is dé intermediair binnen het facilitaire werkveld. Bekend bij een groot aantal opdrachtgevers van klein tot groot.

Begeleiding in bemiddeling

Veranderen van functie voor bepaalde tijd of voor vast is een grote stap. Daarom is een optimale begeleiding essentieel en die professionele begeleiding is in goede handen bij Vasenna. Wij hebben maximale aandacht voor uw wensen en erkenning voor uw kwaliteiten om die vervolgens te koppelen aan de functie die precies inhoudt wat u zoekt.

Wilt u weten of Vasenna iets voor u kan betekenen?