Vasenna voor opdrachtgevers

We helpen uw facilitaire organisatie aan de beste facility experts.

Het facilitaire vakgebied heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Facilitair management binnen organisaties wordt anders ingericht.  Opdrachtgevers laten steeds meer aan marktpartijen over en houden alleen nog de regie in handen. Het resultaat is dat een facilitaire afdeling vaak met een kleine kern aan medewerkers is ingevuld. Maar wat als uw organisatie een groei doormaakt, een medewerker vertrekt of er bij projecten behoefte is aan méér facilitaire expertise en slagkracht? Of als u gespecialiseerde expertise mist op het gebied van: hospitality, huisvesting, inkoop, project of contractmanagement?

Meer facilitaire kennis, maximale persoonlijke aandacht

Facilitaire werving & selectie

Het facilitaire vakgebied heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Facilitair management binnen organisaties wordt tegenwoordig anders ingericht. Opdrachtgevers laten steeds meer aan marktpartijen over en houden alleen nog de regie in handen. Het resultaat is dat een facilitaire afdeling vaak met een kleine kern aan medewerkers is ingevuld. Maar wat als uw organisatie een groei doormaakt, een medewerker vertrekt of er bij projecten behoefte is aan méér facilitaire expertise en slagkracht. Of als u gespecialiseerde expertise mist op het gebied van hospitality huisvesting inkoop project of contractmanagement? Dan is een facilitair werving & selectie bureau als Vasenna de oplossing!

Persoonlijke aanpak

Verbinden van vraag en aanbod is mensenwerk en dus altijd maatwerk. Dat begint met oprechte interesse. Wij gaan aan de slag met een grote betrokkenheid, verdiepen ons in uw organisatie en stellen de juiste vragen. We keren cv’s binnenstebuiten en focussen ons zowel op harde als zachte criteria. En bovenal niet te vergeten: de klik van de kandidaat met uw organisatie. Na afloop van onze gesprekken weten wij precies welke kandidaat bij uw profiel past.

Vaak hebben we die juiste kandidaat al in onze portefeuille zitten. Want dankzij onze jarenlange expertise hebben wij een up-to-date netwerk opgebouwd. De meeste kandidaten kennen wij persoonlijk: of vanuit ons eigen netwerk, of door diepgravend onderzoek. Met onze persoonlijke aanpak en onze bijzonder hoge service gaan wij net iets verder.

Recruitment in facilitair management

Wij verbinden alleen de beste specialisten aan onze opdrachtgevers. Via werving en selectie, interim-management of detachering. Op elk gewenst niveau, van junior tot executive. Dat is onze kracht, dat is: ‘Connecting Facility Experts!’

Wij hebben een brede focus op het gehele facilitaire werkveld. Vasenna verbindt vraag en aanbod op het gebied van:

  • Facilitair management
  • Technisch facilitair management
  • Inkoopmanagement
  • Contractmanagement
  • Huisvestingsmanagement
  • Hospitality management
  • Vastgoedmanagement
  • Projectmanagement

Wilt u weten of Vasenna iets voor u kan betekenen?