voorbeeld-homepage

Wat biedt Vasenna?

Vasenna is een oplossings- en resultaatgericht bedrijf in de facilitaire dienstverlening waar met veel plezier wordt samengewerkt. Transparantie, kwaliteit en interesse in mensen staan bij ons hoog in het vaandel. Continue op zoek naar de beste professional op de juiste plek.

Vasenna verbindt vraag en aanbod van facility experts. Door duurzaam contact te onderhouden met zowel de opdrachtgever als de kandidaten, zijn wij in staat om snel die verbinding te maken. Dan is onze missie pas geslaagd.

Vasenna, Connecting Facility Experts, en dat is dan ook precies wat we doen.

Werving & Selectie

Wanneer u behoefte heeft aan vaste invulling voor uw organisatie, gaat Vasenna graag voor u op zoek naar de juiste expert. Al jaren zijn wij de spin in het web op het gebied van recruitment binnen het facilitaire werkveld.

En door duurzaam te investeren in deze wereld van vraag en aanbod, weten wij de juiste wegen te bewandelen voor de beste verbinding. Werving en Selectie is bij Vasenna altijd maatwerk, op elk niveau.

Interim Management

Als u op zoek bent naar tijdelijke capaciteit in de vorm van een facilitair adviseur, of een interim facility manager of projectmanager, dan beschikt Vasenna over en zeer groot netwerk van experts die op ZZP-basis kunnen worden ingezet.

Wij houden nauw contact met deze freelancers en kennen de meeste facility professionals al jaren. Zo kunnen wij doelgericht de verbinding maken tussen opdrachtgever en kandidaat en uw opdracht naar wens invullen.

Detachering

Door veranderingen op de arbeidsmarkt wordt het voor werkgevers kostentechnisch steeds aantrekkelijker om werknemers op flexibele basis aan te nemen. Geen extra personeel op de payroll of extra administratieve handelingen.

Vasenna biedt via detachering opdrachtgevers de mogelijkheid om facility-experts op basis van flexibele arbeidsovereenkomsten in te zetten. Helder en transparant, met professionele inhuurkrachten.

Vasenna voor opdrachtgevers

Het facilitaire vakgebied heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Facilitair management binnen organisaties wordt tegenwoordig anders ingericht. Opdrachtgevers laten steeds meer aan marktpartijen over en houden alleen nog de regie in handen. Het resultaat is dat een facilitaire afdeling vaak met een kleine kern aan medewerkers is ingevuld. Maar wat als uw organisatie een groei doormaakt, een medewerker vertrekt of er bij projecten behoefte is aan méér facilitaire expertise en slagkracht. Of als u gespecialiseerde expertise mist op het gebied van hospitality huisvesting inkoop project of contractmanagement? Dan is een facilitair werving & selectie bureau als Vasenna de oplossing!

Vasenna voor opdrachtgevers
Vasenna voor kandidaten

Vasenna voor kandidaten

Uw horizon binnen het facilitair management verbreden? Op zoek naar een volgende carrièrestap of meer waardering? Of ‘gewoon’ toe aan iets anders? Vasenna, Connecting Facility Experts is dé intermediair binnen het facilitaire werkveld. Bekend bij een groot aantal opdrachtgevers van klein tot groot. Veranderen van functie voor bepaalde tijd of voor vast is een grote stap. Daarom is een optimale begeleiding essentieel en die professionele begeleiding is in goede handen bij Vasenna. Wij hebben maximale aandacht voor uw wensen en erkenning voor uw kwaliteiten om die vervolgens te koppelen aan de functie die precies matcht met wat u zoekt.

 

Wat zeggen onze opdrachtgevers en kandidaten?

In twintig jaar tijd heeft Vasenna voor veel opdrachtgevers vaste en tijdelijke vacatures vervuld en veel kandidaten aan een interessante baan of opdracht geholpen zowel binnen grote organisaties als ook binnen kleine bedrijven. In generalistische functies en op specialistische deelgebieden. Benieuwd wie u onder meer zijn voorgegaan?

Ingrid onderscheidt zich doordat ze in haar werk de juiste balans weet te vinden tussen ziel en zakelijkheid. Daardoor werken verschillende soorten opdrachtgevers en professionals graag langdurig met haar samen. Ze is een kei in het verbinden van mensen en wensen. Warm, betrokken en resultaatgericht.- Bas Neuteboom, eigenaar Neuteboom Interim Management & Advies
Ingrid is iemand die inspireert, investeert in mensen en focust op de verloop van de carrière en doorgroeimogelijkheden van kandidaten. Ze bouwt een duurzame relatie op. Haar commitment, geduld en vooral het persoonlijke contact maken het prettig werken. Ze is relatiegericht en energiek. Een professional op haar vakgebied.- Tjitske Sweerts, voormalig afdelingsmanager Huisvesting & Services gemeente Ede
Binnen 24 uur na het plaatsen van mijn cv werd ik benaderd door Ingrid. Het eerste kennismakingsgesprek duurde drie uur. Ingrid nam de tijd om mijn carrièrepad en eigenschappen in beeld te brengen. Ik kon duidelijk merken dat zij veel kennis heeft van het facilitaire werkveld. Haar benadering is persoonlijk en zorgvuldig. Ik verwacht nog lang met Ingrid samen te werken.- Peter Bik, Hoofd Technische Bedrijfsvoering bij SEIN
Ingrid onderscheidt zich door haar persoonlijke betrokkenheid. Ze begrijpt welke eigenschappen een kandidaat moet hebben voor een specifieke functie. De kandidaten die zij voorstelt passen niet alleen bij de gevraagde competenties maar ook bij de bedrijfscultuur. Als ik medewerkers nodig heb bel ik haar. Vaak heeft ze tijdens het telefoongesprek al ideeën over kandidaten. Vanwege haar enthousiasme en humor is het prettig werken met Ingrid.- Pauline Hage, eigenaar PH-factor en Interim Projectleider Laurens
Ingrid heeft de kern van het probleem altijd snel en helder in beeld. Ze voelt zich betrokken bij zowel de kandidaat die zij detacheert, alsook bij de klant. De kandidaten in haar netwerk hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen, in kennis en persoonlijkheid. Inmiddels heb ik via Ingrid al 2 keer iemand mogen inhuren en beide keren naar volle tevredenheid.- Tanja Poesse, Teammanager Facilitaire Zaken Bibliotheek Rotterdam
Ik vind het belangrijk dat er een goede ‘klik’ is. Ingrid is een betrouwbare en betrokken dienstverlener, maar bovenal een heel prettig mens! Zij denkt mee en zoekt naar oplossingen. Door haar grote netwerk is het altijd nog gelukt om een goede match tussen vraag en aanbod te realiseren. Maar ook in het vervolgtraject blijft zij betrokken en checkt zij regelmatig of ik nog tevreden ben.- Adrie van Dorp, Afdelingsmanager Facilitaire Zaken BAR Gemeenschappelijke Regeling
YouTube video